Cehennemin Kapıları Yeniden Aralanıyor: Diablo Immortal Alfa Versiyon

 Mobil cihazlar için yapım aşamasında olan Diablo Immortal'ın yakında çıkacak sınırlı teknik alfa versiyonuyla birlikte cehennemin kapıları yeniden aralanacak. Bu teknik alfanın öncelikli amacı sunucu sağlığını ve pek çok farklı cihazdaki istemci performansını test etmek. Ayrıca geliştiricilere temel oynanış, ilk seviyelerdeki deneyim ve diğer erken safha oynanış sistemlerine dair oyuncu geri bildirimlerini toplama fırsatı tanıyacak.

Peki teknik alfada neler var? Tamamen yeni bir hikayeye sahip olan oyun, Diablo II: Lord of Destruction ve Diablo III arasındaki olayları anlatıyor. Diablo Immortal heyecanlı ve tatmin edici çatışmalara, tekrar tekrar oynanabilen zindanlara, derin ilerleme ve eşya sistemlerine ve daha önce görülmemiş pek çok canavara ev sahipliği yapacak. Ek olarak Diablo Immortal, karanlık ve gotik Sanctuary diyarını sizi alaşağı etmeye yemin etmiş ölümcül yaratıklarla dolu, uçsuz bucaksız bir devasa çevrimiçi dünyaya dönüştürüyor.

Teknik alfaya katılamayan oyuncular için Diablo Immortal'a dair bilgiler içeren zengin bir kaynak hazırladık. Diablo Immortal'ın temel sistemlerini anlatan oynanış tanıtımımızın yanı sıra karakter ilerlemesine ve tamamen eşya sistemine dair bilgilendirmelerimiz de var. Diablo Immortal, Diablo serisinin oynaması ücretsiz ilk oyunu olacak.




Karakter Gelişimi:

İster canavarları doğrayıp bağırsaklarıyla yerleri süsleyin ister büyü enerjisini kullanarak tarikat üyelerine kan banyosu yaptırın isterseniz de haritanın ta öteki yarısından attığınız oku bir iblisin gözüne saplayın, gittikçe güçlenerek Burning Hells lejyonlarına ölüm yağdırmak her zaman Diablo oyunlarının alameti farikası olmuştur. Diablo Immortal da bu harika geleneğin bir temsilcisi.

Yazımızın bu kısmında, Diablo Immortal'daki sınıfların ve yetenek sistemlerinin karakterleri nasıl giderek güçlendirdiğinden, etkili karakter dizilimlerinin nasıl yapılabileceğinden ve omurganın göğüs kafesinden doğru bir şekilde nasıl ayrılabileceğinden bahsedeceğiz.



Kahramanlarla Tanışın:

Şu anda, Teknik Alfa'da oynanabilen dört sınıf mevcut:

  • BÜYÜCÜ (Wizard): Düşmanlarınızı yok etmek için büyünün yıkıcı gücünü kullanın.
  • BARBAR (Barbarian): Atıldığınız savaşlarda bilek gücünüz ve coşkunuzla düşmanların kafatasını patlatın.
  • KEŞİŞ (Monk): Dövüş sanatları ve kadim mistisizmin yardımıyla düşmanlarınızı alt edin.
  • İBLİS AVCISI (Demon Hunter): Akrobatik ölüm dansınızla yolunuza çıkan herkesi ortadan kaldırın.

(Ayrıca Alfa'da olmayan Crusader ve Necromancer da oyun çıktığında aramızda olacak)

Daha önce Diablo oynadıysanız bu sınıflara muhtemelen aşinasınızdır. Ancak Diablo Immortal aşina olduğunuz bu sınıflara yeni bir soluk getiriyor. Her sınıfta iki eşsiz ana saldırı ve bir yetenek seti mevcut. Ayrıca ana saldırıyı kullanmak, o saldırının ultisine yük kazandırıyor ve ulti de saldırıya kısa süren ama güçlü bir takviye veriyor.

Giderek Güçlenin:

Seviye atladıkça yeni yetenekler açın. Karakteriniz seviye atlamaya devam ettikçe yeteneklerinizin gücü artmaya devam edecek. Kendi yetenek diziliminizi yaratabilmeniz için bir ana saldırı ve dört yetenek yuvası mevcut. Bu yuvalara istediğiniz yetenekleri koyabilir ve bunları istediğiniz zaman değiştirebilirsiniz.

Paragon'un Güçleri:

Diablo III'ün Paragon seviyeleri (en üst seviyeye ulaştıktan sonra karakterin gücünün XP'ye bağlı olarak artmaya devam etmesi) Diablo Immortal'a bir sürprizle döndü. Diablo Immortal'da, her biri nitelikleri güçlendiren ve farklı ilaveler sağlayan on tane Paragon Beceri Ağacı mevcut. Şu anda alfa sürümünde şu dört ağaç bulunuyor:

  • HAYAT (Survivor): Bu ağaç, canavarlarla savaşırken hayatta kalma becerilerinizi arttırır.
  • HAZİNE AVCISI (Treasure Hunter): Bu ağaç, daha fazla XP kazanmanızı sağlar ve hazine, altın ve mücevher bulma şansınızı arttırır.
  • GALİP (Vanquisher): Canavarlarla savaşırken sizi daha ölümcül kılacak beceriler arıyorsanız bu ağaç tam size göre.
  • GLADYATÖR (Gladiator): Bu ağaçtaki beceriler diğer oyuncularla savaşırken etkinliğinizi büyük ölçüde arttırır.

En üst seviyeye ulaştıktan sonra XP kazanmaya devam ederek Paragon Puanı toplayabilirsiniz. Bu puanları, açtığınız tüm Paragon Ağaçlarında kullanabilirsiniz. Örneğin, Hayat Ağacı'na bir puan harcadıktan sonra başka bir puanı Galip Ağacı'na harcayabilirsiniz. Bununla birlikte, çeşitlilik işe yarayan ve aslında geliştiricilerin oyuncuları teşvik ettiği bir şey olsa da dikkatli olun çünkü tek seferde sadece tek bir ağaç etkin olabilir.

Bu şu anlama geliyor, her Paragon Ağacı kalıcı özellikler ve uzmanlık yetenekleri sunuyor. Kalıcı özellikler, harcadığınız puanlardan almaya devam ettiğiniz nitelik güçlendirmeleridir. Uzmanlık yeteneklerindense sadece o Paragon Ağacı'nı etkinleştirdiğinizde faydalanabilirsiniz. Paragon Ağacı seçiminizi değiştirdiğinizde, farklı bir uzmanlık yeteneği grubuna geçiş yaparsınız ama kalıcı özellikleriniz adından da anlaşılacağı üzere kalıcıdır.

Sanctuary'e Hoşgeldiniz:

İster Diablo'yu ilk kez oynayın ister de Burning Hells'e karşı savaşta kendinizi kanıtlamış bir oyuncu olun, Diablo Immortal'da sizi hızlı tempolu ve oyunu iliklerinize kadar hissettiren bir deneyim bekliyor. Eşya geliştirme, zindanlar, rift'ler, mücevher işleme, eşyalara kademe atlatma ve çok daha fazlası hala geliştirme aşamasında. Bugün alfa sürümü için hazır durumdaki sistemlerden bahsedeceğiz.



Sanctuary Dünyası:

Diablo Immortal, Diablo II ve Diablo III hikayeleri arasında bir köprü kuruyor. Dünyataşı'nın yok edilmesinin beş yıl ardından kadim kötülüklerin toplanarak Dünyataşı parçalarını kötü emelleri için kullanmaya çalışması insanlığı büyük bir tehlikeyle karşı karşıya bırakıyor.

Çaresizlik günlerinde baş melek Tyrael yozlaşmış Dünyataşı'nı yok ederek bu fedakarlığıyla taşın karanlık etkilerini ortadan kaldıracağını düşünmüştü. Ancak, Dünyataşı paramparça olmasına rağmen hala yakınındaki her şeyi kirletmeye devam etti. Dünyayı nihai bir kaosa sürüklenmekten kurtarabilecek tek şey ise yeni kahramanlardır.

Maceracılar, Dünyataşı kristallerini bulmak ve Tyrael'in başlattığı işi bitirmek için Sanctuary'nin dört bir yanında dolaşacak. Son Horadrim, Deckard Cain'in yardımıyla İskelet Kral ve Kraliçe, kana susamış Kontes'e itaat eden tarikat üyeleri ve bir zamanlar Akara'nın önderlik ettiği yozlaşmış düzenbazlar gibi yeniden uyanan kötülüklerle savaşacaksınız. Diablo yenildikten sonra, cehennemin diğer sakinleri kendi korku imparatorluklarını kurmak için ayaklanacak mı? Bu musibetler cehennemin komutanlarından biri olan Skarn'ı takip edecek mi?

Dünyayı Keşfedin:

Maceranız Wortham'da başlayacak. Burada uğursuz bir ormandan geçerek şehir merkezine ulaşacaksınız. Yaşayan ölülerin bastığı Ashwold Mezarlığı'nda, lanetli Karanlık Orman'da ve Shassar Denizi'nin kumlarının altında Dünyataşı kristalleri bulmaya çalışacaksınız. Alfa sürümünde altı ayrı bölge mevcut. Bunların her biri eşsiz dehşetlere, görevlere ve ganimetlere ev sahipliği yapıyor. Dünyayı keşfettikçe karşınıza çıkacak seyahat noktalarıyla bu bölgeler arasında geçiş yapabileceksiniz.

Wortham Şehrinde Bir Tapınak:

Zindanlar hem ganimet ve bilgi toplamak hem de ana hikâyede ilerlemek için çok önemli. Diablo Immortal'daki zindanlar 10-15 dakikada tamamlanabiliyor (tek başınıza veya grupla) ve içleri canavarlar ve eşyalarla dolu. Ayrıca Sanctuary'nin geçmişine dair en büyük gizemlerin cevapları da yine zindanlarda yatıyor.

Rift'lerde Düşmanlarınızı Katledin:

Rift'ler Diablo Immortal'ın tekrar oynanabilirliği yüksek modlarından birisi. Bir Rift'e girin, rastgele oluşturulmuş haritada sınırlı zamanda zorlu canavarları katledin. Rift'lerde pek çok ganimet toplayabilir ve kendinizi sınayabilirsiniz. Rift'lerde her zorluk seviyesini tamamlayarak hem yeteneklerinizi kanıtlayabilir hem de ödüller kazanabilirsiniz. Ayrıca haftalık "Challenge Rift" lider tahtasındaki sıralamanıza göre de ödüller kazanırsınız.

Elder Rift:

Elder Rift'ler çeşitlilik ve ödülleri artırmak amacıyla, Diablo Immortal Rift'lerine özel, biriktirilebilen eşyalar olan Armalarla dönüştürülebilir. Armalar Rift'leri rastgele bir biçimde dönüştürür. Bu dönüşüm Rift'e bir sonraki girişinizi olumlu veya olumsuz etkileyebilir. Ayrıca daha fazla çaba göstermek tüm grubun kazanacağı ödülleri geliştirir. Nadir Arma kullandığınızda nadir Rün düşmesi garantidir. Efsanevi Arma kullandığınızdaysa gruptaki herkes bir Efsanevi Mücevher kazanır.

Westmarch, Işığın Şehri:

Seyahatiniz sırasında mola vermek isterseniz genellikle Westmarch şehrine döneceksiniz. Bu büyük krallık, Diablo Immortal'da onlarca aktiviteye ev sahipliği yapan bir başkent. Burada zulanıza erişim sağlayabilir, pazarda alışveriş yapabilir, satıcıları ziyaret edebilir (eşyalarınızı iyileştirmenizi sağlayan mücevherci ve demirciler dahil), dost maceracıları size katılmaya davet edebilir, Elder Rift'lere girebilir ve hatta şehrin Ödül Tahtalarına asılan görevleri alarak Sanctuary'nin dört bir yanında hedeflerin peşine düşebilirsiniz.

Eşya Sistemi:

Tüm Diablo oyunlarının belkemiği; derin, zengin ve ödüllendirici bir ganimet sistemidir. Geliştiriciler, Diablo Immortal'da eşya sisteminin kökenlerine bağlı kalmaya çalışırken bir yandan da sınırları zorlamışlar, geleneksel aksiyon rol yapma oyunlarından farklı olan Diablo Immortal farklı ihtiyaç ve amaçlara sahip. "Karakterinizi dilediğiniz gibi geliştirebilmeniz için size heyecan verici seçimler ve mümkün olduğunca çok esneklik sunmak istiyoruz çünkü anlayışımıza göre hiçbir Diablo oyunu bir diğerine benzeyemez (veya benzememeli)."

Diablo Immortal'daki eşyalar üç tür niteliğe sahip: Temel nitelikler, özellikler ve büyülü özellikler. Ek olarak güçlü eşyalar yuvalara, efsanevi özelliklere ve daha fazlasına sahip olabilir.

Temek Nitelikler:

  • Can, kaldırabileceğiniz hasar miktarını ifade eder.
  • Hasar, silahların verdiği hasarı arttırır ve ana özelliğinize göre artar.
  • Zırh, düşmanlardan gelen büyü dışı hasarı azaltır.
  • Zırh delme, düşmanın zırhının sizin saldırılarınıza karşı etkinliğini azaltır.
  • Saldırı değeri, rakibinizin savunma değerine bağlı olarak hasarınızı belirli bir oranda arttırır.
  • Savunma değeri, rakibinizin saldırı değerine bağlı olarak aldığınız hasarı belirli bir oranda azaltır.
  • Tesir, düşmanları güçsüzleştiren etkilerin daha uzun sürmesini sağlar.
  • Direnç, sizi güçsüzleştiren etkilerin daha kısa sürmesini sağlar.

Özellikler şunlardır: güç, zekâ, dayanıklılık, canlılık ve irade.

  • Güç, Barbar, Keşiş ve İblis Avcılarının ana özelliğidir.
  • Zekâ, Büyücülerin ana özelliğidir.

Tüm bu özellikler saldırı ve savunma değerlerinizi arttırır. Ana özellikler hasarı arttırırken diğer özellikler ek savunma avantajları sağlar.

  • Dayanıklılık, hem zırh ve zırh delmeyi hem de saldırı ve savunma değerlerini arttırır.
  • Canlılık, hem canınızı hem de saldırı ve savunma değerlerinizi arttırır.
  • İrade, tesir ve direncin yanında saldırı ve savunma değerlerinizi arttırır.

Büyülü özellikler, eşyalara saldırı hızı veya bekleme süresi azaltma gibi özel güçler vererek daha ince ve oyun stiline bağlı özelleştirmeler yapılmasına olanak sağlar.

Kendinizi Donatın:

Diablo Immortal'da karakterlerin 12 eşya yuvası bulunuyor. Ana eşya yuvaları efsanevi eşyalar üzerinde yetenek değiştiren etkilere sahipken ikincil eşya yuvaları ilave nitelikler ve büyülü özelliklerle diziliminizi güçlendirip özelleştirmenize yardımcı oluyor.

Ana Eşya Yuvaları:

  • Kafa
  • Bacaklar
  • Gövde
  • Silah
  • Omuz
  • Boş El/İkincil Silah

İkincil Eşya Yuvaları:

  • Boyun
  • Bel
  • Yüzük (1)
  • Yüzük (2)
  • Ayaklar
  • Eller
Farklı Kalitede Eşyalar:

Diablo Immortal'da donanabileceğiniz farklı kalitede eşyalar mevcut: Normal (beyaz), büyü (mavi), nadir (sarı), efsanevi (turuncu). Geliştiriciler, oyunculara efsanevi güçlerini istedikleri gibi dizip eşleştirme imkanı sağlamak için "Set" (yeşil) eşyalara Diablo Immortal'da yer vermeyecekler.

Eşyanın kalitesi ne kadar artarsa nitelikleri de o kadar iyileşir ve fazlalaşır. Büyülü ve nadir eşyalar, eşyanın sağladığı büyülü özellikleri (nitelik güçlendirmesi türlerini) belirten özel birer isme sahip etkiler barındırır. Örneğin, "Otoritenin Saf Kısa Kılıcı"ndaki Kısa Kılıç (ana eşya türü), kendisinden önce gelen "Saf" (iblislere ek hasar verir) ve "Otorite" (güç ve irade ilavesi) kelimeleriyle güçlendirilmiştir.

Saldırı hızı, hasar ve zırh ilaveleri gibi tanıdığımız, bildiğimiz büyülü özellikler hala bizimle. Yeni özellikler arasında ölümü kandırma şansı (Diablo® III'teki bazı pasif niteliklere benzer), güçlendirme süresinde artış, canı az düşmanlara daha fazla hasar verme şansı ve çok daha fazlası var.

Efsanevi eşyalar aynı zamanda efsanevi özelliklere de sahip. Bu özellikler sınıf yeteneklerini bir şekilde değiştiriyor ve güçlendiriyor. Ayrıca bazı kozmetik etkilere de sahip. Tüm efsanevi eşyalar sınıflara özel; kendilerine ait birer isimleri ve görselleri var ve yetenekleri eşsiz bir biçimde etkiliyor.

Eşya Kademeleri:

Nadir ve efsanevi eşyalar, kademe adını verilen sistemle yükseltilebilir. Nadir (sarı) eşyalar 0. kademe olarak düşer. Gerekli malzemelerle doğru zanaatkarların yanına giderek bu eşyaları 5. kademeye kadar yükseltebilirsiniz. Her bir kademe, eşyaya ek nitelikler sağlar. Efsanevi eşyalar ise 20. kademeye kadar yükseltilebilir ve ilave özellikler adı verilen ek avantajlara sahiptir.

Tılsımlar:

Tılsımlar tüm sınıflara bir ila beş adet, rastgele eşsiz yetenek kademesi ilavesi sağlar. İstemediğiniz tılsımları yetenek taşlarına çevirebilir ve sonra bunları diğer tılsımlarınızın ilavelerini değiştirmekte kullanabilirsiniz.

Tılsımlar tüm sınıflarda beş yeteneğe kadar değişiklik sağlayabildiğinden, istediğiniz yetenek ilavelerini elde edebilmek için değiştirme mekaniğini sıklıkla kullanmanız gerekecek. Tılsımların kendilerine ait yuvaları bulunur ve aynı anda en fazla bir tılsım kuşanabilirsiniz. Bu yüzden doğru seçim yapın!

Rünler:

Rünler, Elder Rift'lerden kazanılan işleme malzemeleridir. Oyunda, toplamda 15 adet Rün bulunuyor ve bunlardan bazılarını elde etmek epey zor. Rünler, efsanevi mücevher ve eşyalarla alakalı tariflerde kullanılır.

Mücevherler ve Eşya Yuvaları:

Yaygın mücevherlerin her biri yerleştirildikleri eşyanın temel niteliğini arttırır. Mücevherleri 10. kademeye kadar yükseltebilirsiniz. Bir mücevheri yükseltmek için, önceki Diablo oyunlarına benzer şekilde aynı kademedeki üç mücevheri birleştirmeniz gerekiyor. Örneğin, şehirdeki bir zanaatkara giderek üç tane 3. kademedeki mücevheri birleştirip bir tane 4. kademe mücevher elde edebilirsiniz.

Malzeme Dönüştürme:

İşinize yaramayan eşyalarınızı bir Demirci'ye giderek malzemeye dönüştürebilirsiniz. Dönüştürdüğünüz bu malzemeleri eşyalarınızın kademesini yükseltmekte veya eşya işleme tariflerinde kullanabilirsiniz.

Paha Biçilemez Hazineler/Efsanevi Mücevherler:

Efsanevi mücevherleri, efsanevi armalar yoluyla Elder Rift'lerden veya eşya işleyerek elde edebilirsiniz. Mücevher yapmak için özel malzemelere (rünler de dahil) ve özel mücevher tariflerine ihtiyacınız var. Efsanevi mücevherler, size hiçbir eşyanın veremediği eşsiz özellikler kazandırır.

Bulduğunuz ya da yaptığınız bir efsanevi mücevheri, yuvaya sahip bir efsanevi eşyaya (yuvaya sahip bir Kafa, Gövde, Omuz, Bacaklar, Silah veya Boş El eşyasına) yerleştirebilir ve kazandığınız özellikleri kullanmaya hemen başlayabilirsiniz.

Efsanevi Mücevherleri Yükseltme:

Efsanevi mücevherler, eşya yükseltmede büyük bir rol oynuyor. Bu nedenle, mücevherlerin kademesini yükseltmeniz çok önemli. Efsanevi mücevherleri yükseltmenin ana yolu, aynı tür mücevherleri birleştirerek farklı ve daha güçlü mücevherler elde etmektir. Ayrıca ihtiyacınız olmayan mücevherleri Pazar'da takas edebilirsiniz. Mücevherleri yükseltirken, birleştirdiğiniz mücevherlerin en iyisi her zaman sizde kalacak. Daha yüksek kademeli bir mücevher elde etmek için daha fazla sayıda düşük kademeli mücevheri birleştirmelisiniz.

İlave Özellikler ve Yeniden İşleme:

Efsanevi eşyalar en fazla 20. kademeye kadar yükseltilebiliyor. 6, 11 ve 16. seviyelerde eşyalar birer ilave özellik kazanıyor. Bu özel etkiler altı farklı grubun bulunduğu bir havuzdan geliyor.

6. kademeye ulaşan bir eşyayı yeniden işlemeniz mümkün. Yeniden işleyerek efsanevi eşyalara farklı bir rastgele ilave özellik kazandırabilir ve eşyayı kendi diziliminizle daha uyumlu hale getirebilirsiniz. Yeniden işlemeyi normal bir yeniden işleme taşıyla yapabilirsiniz, bu taşı nasıl bulacağınızı oynadıkça öğreneceksiniz.

Bir diğer seçenek ise özel bir yeniden işleme taşı kullanmak. Bu taş satın alınarak elde edilir ve eşyanın özelliklerine göre yeniden işleme sürecini daha az rastgele hale getirir. Özel yeniden işleme taşlarının size daha iyi özellikler kazandırmadığını unutmayın. Sadece eşyanızın ilave özellikleri üzerinde biraz daha fazla söz sahibi olmanızı sağlar.

Oyun İçi Satın Alımlar:

Diablo Immortal isteğe bağlı oyun içi satın alma seçeneklerine sahip tamamen ücretsiz bir oyun olacak.

Satın alarak elde edebileceğiniz şeylerin çoğunu oynayarak da temin edebileceksiniz. Bu konudaki en önemli şey ise eşya toplamanın tek yolunun oyunu oynamak olması.

Satın Alınabilen İçerikler/Bazı Örnekler:

Satın alınabilen içeriklere örnek olarak Elder Rift'lerde kullanılan Armaları verebiliriz. Oyuncular Elder Rift'lere istedikleri kadar girebilirler. Kazanılarak veya satın alınarak elde edilebilen Armaların ise hem kişisel hem de sosyal avantajları bulunuyor. Armalar, Rift'e ekledikleri rastgele etkilerle o Rift'i daha kolay veya daha zorlu hale getirir ve böylece oyunu zenginleştirir. Arma kullandığınızda rünler ve efsanevi mücevherler gibi eşya olmayan ödüller kazanırsınız. Ayrıca grupta en az bir kişi Arma kullandığında, diğerleri kullanmamış olsa bile gruptaki herkes Rift puanı da kazanır. Rift puanlarını biriktirerek efsanevi mücevherler gibi öğeleri satın alabilirsiniz.

Diğer örneğimiz yeniden işleme. Eşya özelliklerini yeniden işlemek için, oynayarak veya satın alarak elde ettiğiniz bazı malzemeleri kullanmanız gerekiyor. Oyuncular yeniden işleme taşlarını kullanarak bir eşyanın özelliğini rastgele şekilde değiştirebilir veya özel yeniden işleme taşlarıyla bu rastgeleliği azaltarak yükseltmek istedikleri özelliğe odaklanabilir.

Immortal'ın sahip olduğu savaş bileti ilerleme sistemiyle, sezonluk görevler ve diğer oyun içi etkinlikleri tamamlayarak da ödüller kazanabilirsiniz. Savaş biletini ücretsiz veya ücretli olarak elde etmek mümkün. Tüm oyuncular, yeniden işleme taşları ve armalar gibi ödüllere ücretsiz ulaşabilirler ancak ödeme yaparak özel kozmetik içerikler ve daha pek çok ödül almak da mümkün olacak.

Diablo Immortal'daki Para Birimleri:

Diablo Immortal'da oynayarak veya satın alarak elde edebileceğiniz üç temel para birimi mevcut.

  • Altın, Sanctuary dünyasındaki düşmanlardan, sandıklardan ve ganimet veren her yerden düşüyor. Satın alınamayan veya takas edilemeyen altın sadece oynayarak kazanılabilir. Altınları eşyalarınızı yükseltirken veya NPC satıcılardan rastgele eşya alırken kullanabilirsiniz.
  • Platin, oyunu oynayarak veya gerçek parayla satın alınarak elde edilebilir. Oyuncular ayrıca Pazar'da eşya satarak da platin biriktirebilir. Platinleri Pazar'da takas gerçekleştirirken veya tılsım üretirken kullanabilirsiniz.
  • Ebedi Küreler, sadece gerçek parayla satın alınabilir ve platin, savaş bileti, özel yeniden işleme taşı, arma ve kozmetik içerikler almakta kullanılabilir.

Son Yorum:

Diablo Immortal her ne kadar ücretsiz bir oyun olsada Blizzard oyunu mobile çıkardığı için oyunun parasını reklamlardan kazanmaya çalışacaktır. Çünkü bildiğimiz üzere mobil oyunlarda hem para kazanmanın hemde oyunun çok satması için kullanılan özellik, oyunun bedava olması ama parayı reklam kullanarak kazanmaktır.


Hiç yorum yok