Yeni Resident Evil Filminin Çıkış Tarihi Duyuruldu

 




2 ay öncesinde Constantin filmden yeni bir Resident Evil filminin geleceğini öğrenmiştik, hatta hikayesini ve oyuncu kadrosunu da biliyorduk. Şimdi de filmin çıkış tarihi olan 9 Eylül 2021 açıklandı.

 Bu filmin en iyi taraflarında bir tanesi doğrudan oyunun hikayesi anlatılacak. 1998’de oynadığımız Racoon City’e geri döneceğiz, bu film sayesinde.  Johannes Roberts'ın senaryosunu yazdığı aynı zamanda yönetmenliğini yaptığı filmde Robbie Amell, Tom Hopper gibi oyuncularda yer alıyor.

 Umarım önceki Resident Evil filmleri gibi buda sıkıcı ve kötü bir film olmaz. 9 Eylül 2021 için şu anlık pek heyecanlı değilim, ama heyecanlıları vardır illaki, beklemekteyiz.

4 yorum:

  1. -den eki kesme işareti ile ayrılmaz!!! Oradaki film küçük harfle yazılır. Wusk lütfen yazıyı gözden geçirin bakın yine hata yapıyorsanız türkçe yaz diye bir uygulama var yazıyı kopyalayıp oraya yapıştırın o da baya düzeltiyor.

    YanıtlaSil
  2. Başlığı da düzeltseniz hani film özel kelime değil yani kesme işareti kullanılmaz ama başlık olduğu için tüm kelimelerin ilk harfi büyük olur ama filminin diye yazılır kesme işareti kullanılmaz!

    YanıtlaSil