Mortal Kombat Filmi Ertelendi

 



WarnerMedia'nın geçtiğimiz haftalarda duyurduğu HBO Max atılımı yönetmenlerden büyük tepki çekmeye başlasa da bu işin artık bir geri dönüşü yok. 2021 yılı içerisinde çok sayıda büyük filmi sinemalarla aynı zamanda HBO Max üzerinden izleyeceğiz. Bunlardan birisi olan Mortal Kombat filmi de orijinal planda 3 ay sonra sinemaya ve yayın servisine gelecekti, ancak malum nedenlerden ötürü bu film de bir erteleme yaşadı. 16 Nisan 2021'de vizyona gireceği açıklanan Mortal Kombat aynı gün HBO Max üzerinden de yayınlanmaya başlayacak.






Ancak hatırlatmakta fayda var HBO Max üzerinden yayınlanan Mortal Kombat ilk etapta sadece 30 günlük süre için yayın servisinde kalacak, daha sonra yeniden gelmek üzere buradan kaldırılacak. Tabii bir ay geçtikten sonra kim filmi izlemek için sinemaya gider tartışılır ama WB'nin "sinemaları korumak" adına yaptığı tek şey bu. Mortal Kombat'ın bu ertelemesi beraberinde Tom ve Jerry filminin de tarih değişikliğine gitmesine neden olacak.

Ayrıca ön hazırlıkları süren Hugh Jackman'n Reminiscene filmi de stüdyonun şu anlık takviminden kaldırıldı. James Wan'ın yapımcılığını üstlendiği Mortal Kombat filmini Simon McQuoid yönetti.


Hiç yorum yok